What's app coaching

Je weet heel goed hoe je moet afvallen maar toch lukt het je niet om dat te behalen waar je zo naar verlangt. Je weet wat gezonde voeding is maar je valt in oude patronen en vraagt je soms af of je het wel goed doet.

Je hebt net die stok achter de deur nodig. Iemand die je motiveert, met je meekijkt en helpt met het juiste te doen op bepaalde momenten.

Ik help jou met het maken van bewuste en gezondere keuzes in voeding, help je met de beste manier van bewegen en ben jouw stok achter de deur.

Deze bewuste en gezondere keuzes zorgen ervoor dat jij gaat afvallen en jouw doel bereikt. Op een moment dat het jou uitkomt

Meld je aan voor een gratis telefonische kennismaking om te kijken of wij een match zijn.

"Ik eet gezond en weet hoe ik moet afvallen maar het lukt me nu ff niet"

Je weet echt wel dat je water moet drinken en groente en fruit moet eten, je weet hoe afvallen werkt en je beweegt of je wilt wel bewegen maar dat schiet er vaak bij in. Thuis is er altijd wel wat anders te doen en als je in de sportschool bent dan doe je eigenlijk maar wat… 

En dan is het weekend, niet gesport, toch te veel gegeten, oude patronen schoten er weer in. En dat terwijl je het zo goed weet.

En dan heb je ook nog eens een drukke agenda en afspraken maken doe je liever niet. 

Maar ondanks die drukke agenda wil je toch jouw gezondheid op nummer 1 zetten.

 

 

madeByMootje voor afdruk (4 van 99)

Whats’ app coaching is dan voor jou!

24/5 coaching via What’s app

Voeding, bewegen, lifestyle

Berichten wanneer het jou uitkomt

5 dagen per week krijg je binnen 24 uur antwoord op jouw vraag of ondersteuning bij dat waar je tegenaan loopt.

Een voedingscoach/personal trainer die met je meekijkt in jouw voedings- beweeg- en leefstijl patroon. Met je meedenkt en jou ondersteunt om jouw doelen te halen. 

Altijd iemand waar je op terug kan vallen en je vragen aan kan stellen als het even niet zo lekker gaat. Ook als bewegen al goed gaat en je alleen moeite hebt met voeding.

madeByMootje voor afdruk (18 van 99)
Hoe werkt het?

We beginnen met een intake via een videocall.      Hierin bespreken we jouw doel en waar je tegenaan loopt. We stellen concrete doelen en maken een plan.

Jij gaat dit uitvoeren en ik begeleid je via What’s app. Je kan dan jouw successen delen en als je merkt dat het minder goed gaat stuur je mij een bericht en help ik je weer op weg zodat je toch bij dat doel komt.

Of je nu af wilt vallen, aankomen of die motivatie nodig hebt om naar de sportschool te gaan met What’s app coaching heb je altijd jouw coach dichtbij.

What you get?

Intake via een videocall

24/5 coaching via What’s app

Toegang tot coachingsapp met workouts

Voedingsplan

Advies en coaching op gebied van voeding, bewegen en leefstijl

Optioneel: Aan te vullen met trainingsschema

€23,- pm, eenmalige kosten €49,95

Af te sluiten per 3 maand. Daarna per maand opzegbaar.  

madeByMootje voor afdruk (18 van 99)