Wat anderen zeggen ★★★

Luuk ★★★

Waar ik Mireille dankbaar voor ben, is dat ze me meer zelfvertrouwen heeft gegeven over mijn lichaam. Niet hoe ik eruit zie, maar hoe ik het beste eruit haal. Ik kan me daardoor beter voorbereiden op een zware triatlon of een lange fietstocht. Maar het is ook makkelijker geworden om "kerstvet" kwijt te raken. Ik weet gewoon meer over hoe mijn lichaam werkt.

Momenteel weeg ik een kilo of 8 minder dan toen ik met Mireille begon. Mijn buikomvang is van 88cm naar 81cm gegaan. En dat is het nog steeds.

Maureen ★★★

Mijn doel was afvallen en het sporten weer op te pakken zo dat ik hopelijk weer een keer onder de 100 kilo te kom. Daar ben ik nu goed mee op weg want ben nu 6 kilo afgevallen in 8 weken wat ik niet had verwacht dat het zo veel zou zijn.

Lonneke ★★★

Ik heb nu vertrouwen dat ik de juiste trainingsschema’s volg om mijn doelen te behalen. Daarnaast heeft Mireille ook goed gelet op hoe mijn houding was met alle oefeningen. Ook veel geleerd over voeding, dit pas ik natuurlijk (bijna) altijd toe.

1.5 kg kwijt maar mijn doel was niet om af te vallen. Ik weet nu dat ik op de juiste manier train en goed eet. Ik heb door de aanpassing in mijn voeding ook meer energie over de gehele dag.

Anoniem ★★★

Mireille heeft mij erg veel inzicht gegeven in goede voeding, maar ook inzichten in waarom ik dingen doe en wat alternatieven zouden kunnen zijn. Ik heb meer zelfvertrouwen, inzicht, positieve energie, en zelfs nog een lager gewicht dan mijn oorspronkelijke streefgewicht! Naast dat ik veel beter in mijn vel zit en weer prettig kan sporten, heb ik ook een betere kijk op voeding. Ik weet nu wat ik moet doen als ik weer een keer een week minder goed eet en ik heb blijvende gewoontes die veel gezonder zijn dan eerder.

Christel ★★★

"Mijn doel was me weer energieker voelen, opbouwen van conditie en gericht kijken naar welke voeding ik eet en hoeveel.
In 8 weken ben ik 4,5 kilo kwijt en 5 cm rondom mijn buik. Ik zag mijn lijf weer veranderen en voel me nu al een stuk energieker.
Vooral het bewust maken van wat je zoal eet en wat misschien beter kan was ook een eyeopener"

Anoniem ★★★

“Ik was al wat kilo's kwijt maar stond al een tijd stil. Het lukte me niet om verder te gaan en had een stok achter de deur nodig.

Omdat ik niet verder kwam zonder hulp besloot ik Mireille in te schakelen. De dingen die op haar website en Instagram staan die sluiten aan bij mijn manier van denken (geen dieet, vooral plantaardig zoveel mogelijk, jezelf geen dingen verbieden). Ik kon altijd contact opnemen als ik vragen heb tussendoor of als het niet goed gaat.

Ik ben nu weer 6 kg kwijt en ik voel me fitter en ben weer veel blijer met mezelf. Ik ben ook nog niet klaar, wil nog even zo verder gaan.”

Nienke ★★★

Ik wilde een start maken met zwangerschapskilo’s kwijtraken. Doel was 10 kg, waarvan 4,5 gerealiseerd in 8 weken. Ben Dik tevreden met deze aanzet en absoluut gemotiveerd de overige kilo’s te verliezen.
Dankzij dit programma heb ik hierbij nuttige handvaten gekregen!