Over mij

Wie ben ik? 

Ik ben Mireille, en na 18 jaar als kapster te hebben gewerkt besloot ik dat het tijd was voor wat anders. In de kapsalon altijd voor de spiegel vond ik dat ik altijd wel een paar kilo te veel had en ik had een dagelijkse strijd met voeding.

Ik probeerde ik alle diëten en methodes uit maar altijd zonder resultaat.

Ik hield geen vaste richtlijn aan en het was ongezond.

Omdat ik zelf heb mogen ervaren wat gezonde voeding en een gezondere leefstijl met je doet wil ik dit graag met anderen delen.

Ik creëerde mijn eigen ideale eetpatroon en gezonde leefstijl. En zelfs als ik druk ben en geen tijd heb lukt het me om gezond maar makkelijk te eten.

Ik zie het als missie om mensen in te laten zien dat ze heel makkelijk gezonder kunnen leven en daar ook echt baat bij hebben.

Dat je kan afvallen zonder een dieet. 

Als voedingscoach en personal trainer begeleid ik mensen online met afvallen en het verbeteren van hun leefstijl. 

Ik weet hoe ik mensen in beweging zet, letterlijk en figuurlijk.

Door zelf te ervaren wat gezonde voeding en beweging met je doet is mijn leefstijl ontzettend verbeterd. Ik ben mijn eetgedrag gaan onderzoeken en kreeg hiermee grip op mij eetbuien.

Ik ben ervan overtuigd dat je door een vaste richtlijn gezonde voeding aan te houden, je lijf goed te voeden en te luisteren naar je innerlijke zelf, je grip krijgt op jouw eetbuien en jouw patronen kan doorbreken.

Goed voor jezelf zorgen geeft helderheid en structuur. Je wordt mentaal sterker. En die sterke mindset zorgt ervoor dat je een stabiel gewicht krijgt met een gezond eetpatroon en je hoeft nooit meer op dieet.

Dit is dan ook de methode die ik heb ontwikkeld en in mijn trajecten gebruik. Deze methode heb ik in een online cursus gezet zodat jij op jouw eigen tempo jouw leefstijl kan aanpassen en het figuur waar je van droomt kan halen. Geen dieet maar erachter komen hoe afvallen werkt. Geen restricties maar eten naar behoefte en je eigen ideale eetpatroon creëren.

“Happy mind healthy life”

Ben ik altijd zo fit en gezond geweest? 

Hell no! Ik rookte, dronk bijna dagelijks, at alles wat ik maar tegen kwam en bewoog te weinig.

Ik was altijd bezig met mijn gewicht, stond dagelijks op de weegschaal en kwam er gefrustreerd weer af. 

Ik was altijd aan het lijnen, doordeweeks heel streng en in het weekend at ik veel en ongezond. Dit ging gepaard met eetbuien. Ik dronk bijna dagelijks alcohol en ik rookte. Ik sportte omdat ik dat moest van mijzelf. Ik vond mijn werk niet leuk en zat niet goed in mijn vel. Ik was niet happy.

Toen kwam er een keerpunt.

Het kantelpunt kwam toen mijn vader op 53 jarige leeftijd overleed aan longkanker. Zijn moeder overleed exact op dezelfde leeftijd aan dezelfde ziekte.

Één ding wist ik toen zeker! Dit wil ik niet, ik ga gezonder leven.

Ik denk dat ik toen besefte hoe belangrijk (mentale) gezondheid is en dat je gedeeltelijk zelf de keuze hebt hoe gezond je bent. 

Ik stopte met roken, ging minder drinken, begon met hardlopen en fitness, verdiepte mij in voeding, viel af. 

Ik heb twee fitnessopleidingen gedaan en de opleiding gewichtsconsulent. 

En nu, inmiddels jaren na dat keerpunt, help ik mensen hun doelen te behalen op het gebied van voeding, beweging en leefstijl.  

Voeding gaat zoveel verder dan alleen eten en je maag vullen. Door mensen te leren over wat gezonde voeding is en doet kan ik ze gezonder maken en zich beter laten voelen. Gezonde voeding is je lijf voeden en een gezond gewicht geeft een goed gevoel.